Delpro dispune de competentele necesare in abordarea unei game diverse de proiecte, in domeniile electric, energetic si de automatizari.

Management de proiect – suntem alaturi de client din prima zi a demararii unui proiect si pana la predarea acestuia, complet functional. Asiguram sincronizarea proceselor din derularea unei investitii, pentru optimizarea timpului de executie, reducerea costurilor si asigurarea celor mai inalte standarde de calitate.
Proiectare – fie ca este vorba de un proiect simplu sau deosebit de complex, Delpro este pregatita sa ofere solutii moderne, personalizate si sa contribuie cu idei valoroase pentru un proiect reusit.
Dezvoltare – tehnologia avanseaza si noi tinem pasul cu ea. Pentru proiectele existente sau obiective aflate deja in exploatare, putem furniza solutii noi, adaptate tehnologiilor momentului.
Executie – suntem determinati ca lucrarile pe care le efectuam sa ramana de referinta pentru beneficiarii nostri. In acest sens, insistam ca pana si cele mai mici detalii sa fie duse aproape de perfectiune.
Consultanta – suntem dispusi sa impartasim din experienta noastra, acumulata in decursul anilor si a construirii numeroaselor obiective de investitii la care am contribuit.
Antreprenoriat – obiectivele complexe necesita competente complexe. Aceasta presupune coordonarea centralizata a tuturor factorilor care contribuie la succesul unui proiect. Dispunem de experienta necesara si de parteneriate pe masura, pentru a raspunde la cele mai ridicate exigente.